Meet the cast: Skjønnheten og Udyret (Mariaexpressen)
Hjem Add Om oss

4

Meet the cast: Skjønnheten og Udyret

Vi var så heldig at vi fikk møte noen av skuespillerne etter Skjønnheten og Udyret-forestillingen på Christiania Teater på lørdag. Kjekt å få snakket med skuespillerne og få sagt hvor super vi synes forestillingen var!Disse første bildene ble tatt i det sterke scenelyset, som ikke er det fineste lyset å ta bilder i, men det var ikke så mye å gjøre med.

Her er bildene våre sammen med Mari Lerberg Fossum som spilte hovedrollen Belle. Dyktig skuespiller! Og som dere ser er prinsessekjolen minst like fin i sceneversjonen som i tegnefilmen.


Dette er Lars Jacobsen som sørget for mye latter i salen med sine gode replikker med fransk aksent i rollen som lysestaken Lumière.

Så til helten over alle helter, nemlig Hans Marius Hoff Mittet som briljerte i rollen som Udyret.  Han tok seg tid til en hyggelig prat og var like koselig som alltid. 
Her er altså Udyret i sivil, foran selfie-veggen der vi fikk æren av å være udyr, haha. 

I tilfelle vi ikke har nevnt det nok, så anbefaler vi virkelig denne forestillingen. Et must for alle som elsker Disney eller musikaler. Spilles på Christiania Teater i høst, og Sandnes Kulturhus fra januar neste år. Billetter får man hos Billettservice.
 

#SkjønnhetenOgUdyret #ChristianiaTeater #Disney #Musikal #Teater #HansMariusHoffMittet • kirstine
  29.08.2014 kl.18:57
  Så utrolig heldige dere er som fikk møte skuespillerene.

  Hadde dere sånne golden circel billetter eller ventet dere bare etter forestillingen???

  Skulle gjerne møtt noen av skuespillerne :)

  Og da særlig udyret ;)
  29.08.2014 kl.20:24
  // Vil bare si ifra at linkerunden er ferdig og du kan nå se hvem som ble linket! Ha en fin dag videre!
  30.08.2014 kl.13:12
  herlige bilder!
  31.08.2014 kl.11:07
  Åååå så gøy!! :D  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  MariaExpressen

  MariaExpressen består av Veronica & AnneBirthe fra Bergen. Store fans av Maria Haukaas Mittet og støtter henne 110%. Elsker musikk, konserter og Måns Zelmerlöw. Musikaler og teater er også favoritter, og Hans Marius Hoff Mittet er best i Norge på det området. Deler en lidenskap for hester og andre firbeinte skapninger. Baker cupcakes. Er bestevenner. mariaexpressen@gmail.com

  Kategorier

  Arkiv

  Instagram

  Siste innlegg

  bilde